IB Photography

IB Photography

Werkwijze

Ik fotografeer meestal bij natuurlijk licht, op locatie. Natuurlijk licht geeft een mooi, levendig effect. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar fotosessies in de ochtend en eind van de middag. Ik beschik over professionele apparatuur en uiteraard backup equipment, zodat je altijd verzekerd bent van een mooi en goed resultaat.

Tijdens een shoot fotografeer ik "met de stroom mee" en onbeperkt, dus ongeacht het van te voren afgesproken pakket (zie tarieven). Mijn motto is immers genieten van de fotoshoot, met als resultaat prachtige foto's. Tussendoor kun je telkens meekijken met de gemaakte foto's. Zo krijg je een idee van de resultaten. Heb je zelf suggesties of ideeën voor foto's, aarzel vooral niet en vertel ze. Dat kan vooraf, maar ook tijdens de fotosessie. 

De foto's worden digitaal aangeleverd. Ik werk niet met verplicht bij mij af te nemen afdrukken op fotopapier, canvas, of iets dergelijks. Anders dan bij de meeste fotografen, kun je na de fotoshoot dus zelf onbeperkt (!) beschikken over jouw foto's.

Mochten de verschillende pakketten niet bieden wat je graag wilt, neem dan contact op. Maatwerk is geen enkel probleem.  

«
»