IB Photography

IB Photography

Referenties

Wat fijn om gefotografeerd te worden door Ilka! En, niet onbelangrijk: ik word keer op keer vrolijk als ik naar de foto’s kijk. Ilka is rustig, vriendelijk, ongedwongen en flexibel. Duidelijke communicatie, een snelle preview en een prachtig eindresultaat. Bedankt, Ilka!
​Roxanne Meijer-Dellemijn

Ik ken Ilka als een zeer vakkundig fotograaf en vooral als prettig mens. Haar benadering bij een fotoshoot is bovenal heel persoonlijk. En dat zie je in de foto’s terug. Ze neemt er rustig de tijd voor om je eerst beter te leren kennen, te ontdekken wie je bent en dat op de gevoelige plaat vast te leggen. Die persoonlijke inslag maakt nou net het verschil. Tijdens de shoot geeft ze je het gevoel dat het jouw feestje is, ze heeft alle aandacht en geduld om die foto te schieten die helemaal klopt.
Ik zou Ilka zeer aanbevelen als fotograaf, niet alleen om haar persoonlijke werkwijze, maar ook om haar professionaliteit en flexibiliteit. Vele mogelijkheden en opties zijn bespreekbaar, zowel bij de fotoshoot zelf als met betrekking tot het aanleveren van de foto’s. Haar liefde voor fotografie en de passie voor het vak straalt door in het resultaat. Ik heb al twee shoots door haar laten doen en dat zijn zeker de laatste niet geweest!
Sandra Hogervorst

Wij hadden een idee voor leuke gezinsfoto's in een soort 5-luik. Ilka was direct enthousiast en ging met ons naar het strand. Daar hebben we ongeveer 1,5 uur doorgebracht. Heel ontspannen en de kinderen mochten gewoon spelen. Heerlijk ongedwongen, nergens poseren en dat is terug te zien in het resultaat. De foto's zijn echt prachtig geworden. De kinderen staan er schitterend op en het plezier straalt er vanaf. Dank je wel!
Rutger Jongejan

We hebben onlangs bij Ilka een familie/zwangerschapsshoot gedaan. In eerste instantie zouden we de shoot buiten doen, maar door het slechte weer toch op het laatste moment besloten om het in Ilka's studio te doen. Super die flexibiliteit.
Onze peuter is iemand die normaal best moet wennen aan vreemde mensen en omgevingen, maar bij Ilka was ze binnen 5 minuten ontdooid en lekker spontaan voor en achter de camera bezig. Het resultaat zijn hele mooie foto's; het was lastig kiezen.
Dankjewel Ilka voor de leuke en ongedwongen sessie.  Als de baby er is, boeken we nog een sessie in de lente en dan hopelijk buiten.
Carli Verheijen

Als collega fotograaf heb ik veel van Ilka geleerd wat betreft haar professionaliteit, de technische aanpak en vooral de persoonlijke benadering van klanten. Haar houding zorgt ervoor dat iedereen zich bij haar ontspannen voelt en dat levert als resultaat prachtige foto’s op. 
Evelien Henstra